Els grups celebren que la urbanització de l’Estany de Gallecs estigui a tocar

El govern dona compte de l’aprovació dels projectes d’urbanització i de reparcel·lació davant del plenari

Tot i que només es tractava de donar compte, tots els grups municipals van manifestar la seva satisfacció al Ple per la recent aprovació en Junta de Govern Local dels projectes d'urbanització i de reparcel·lació de la urbanització l'Estany de Gallecs, l'únic nucli urbà del municipi que es troba fora del seu terme. El president de l'Àrea Territorial, Jordi Sánchez (ERC) va celebrar que el procediment, iniciat a l'anterior mandat, estigui ja en la recta final. Ara només falta arribar a un acord de finançament amb els propietaris, que han d'assumir els 2,2 milions d'euros que costa executar els projectes.

"Vull agrair a l'AV l'Estany de Gallecs la seva implicació i esforç per aconseguir el màxim de consens; si ens en sortim, aquest serà un exemple d'èxit a seguir a la resta d'urbanitzacions amb dèficits urbanístics que hi ha al municipi, com la Vallençana Baixa, la zona 21 de Terra Nostra, Reixac o Can Pomada", va dir l'edil, tot afegint "al Bosc d'en Vilaró aquesta via no és possible i n'haurem de buscar una altra solució".

El nom del PSC, Andreu Iruela també es va sumar als desitjos del govern: "Esperem que això es pugui extrapolar als barris que tenen problemàtiques i que es doni acompanyi als veïns en el procés de regularització", va dir l'edil. La portaveu de Cs, Ana Pellicer, igualment va afegir la seva satisfacció perquè l'Estany de Gallecs pugui tenir aviat "els serveis i millores que necessita".

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari