Record emotiu a la figura de l’exregidora Montse Ribera

Els grups aproven que la sala de juntes de la Policia Local porti el seu nom

La regidora de l'Àrea Interna i de Seguretat, Montse Ribera, d'ERC, davant de la nova comissaria de la Policia Local, al polígon de la Ferreria
Afotmir

Unanimitat en el vot i en el record emocionat de Montse Ribera amb motiu de l'aprovació del punt en què es votava que la sala de juntes de la comissaria de la Policia Local porti el nom de la qui va ser presidenta de l’Àrea de Serveis Generals de l’Ajuntament, tenint com una de les seves competències la gestió del cos policial, entre els anys 2015 i 2019. Ribera va morir el 28 de setembre de 2019 als 46 anys d'edat, després d’una llarga malaltia.

La proposta, sorgida dels comandaments de la Policia Local, va ser elogiada pels representants dels grups municipals que van tenir paraules de record per a Ribera posant en valor el seu tarannà amable i dialogant i el seu compromís amb l'exercici de les seves funcions com a càrrec públic. La intenció de l’Ajuntament és organitzar properament un acte íntim amb la família de l’exedil per procedir al bateig oficial de l'espai.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari