Abonaments per dies per accedir a la piscina d’estiu i preus específics per a la franja de joves

L’Ajuntament aprova les noves tarifes de l’equipament amb el vot en contra de Cs i l’abstenció del PSC

L'ambient d'aquest estiu a la piscina és tranquil
Regidoria d’Esports

Els usuaris de la piscina d'estiu tindran la possibilitat d'adquirir abonaments de 10, 20, 30 o 60 dies. Desapareix el que durava tota la temporada i també es crea la tarifa per a joves de 14 a 24 anys. Aquestes són les principals novetats incorporades a l'ordenança reguladora de les taxes per l'ús d'instal·lacions públiques que es va aprovar ahir al Ple amb l'abstenció del PSC i el vot en contra de Cs argumentant que el sistema de tarifes no ha obtingut el consens total de la comissió de treball de la piscina, on hi ha representants dels grups polítics i de la ciutadania.

El regidor d'Esports, Salva Serratosa (ERC), va defensar la proposta des del convenciment que beneficiarà els usuaris. "Els residents podran gaudir de les bonificacions que atorga l'Ajuntament i que pugen un 5% respecte l'any passat; els abonaments familiars tindran un descompte del 55% i les famílies nombroses i monoparentals, del 60%", va explicar l'edil. Serratosa també va posar en valor que s'hagi creat la franja de joves: "Fins al moment, a partir dels 18 anys el preu era el d'adult i ara es crea la tarifa de 14 a 24 anys, un euro més econòmica". Respecte al fet que els abonaments siguin per dies, el regidor considera que s'adapta més a les necessitats dels usuaris ja que no són tan rígids com els mensuals i els gastaran en funció de les seves necessitats.

 

Preus

El cost individual de les entrades s'ha ajustat respecte la previsió inicial del 2020. Enguany les tarifes diàries seran: fins als 5 anys, gratuït; de 6 a 13 anys, 2,5 euros (matí o tarda) i 3,75 (tot el dia); joves 4 euros (matí o tarda) i 6 (tot el dia); adults, de 25 a 64 anys, 5 euros (matí o tarda) i 7,5 (tot el dia), i finalment, gent gran, 3 euros (matí o tarda) i 4,5 (tot el dia). La instal·lació també ampliarà l'horari d'obertura una hora en total i serà d'11 a 15h i de 16.30 a 20.30h, i al setembre tancarà perquè l'afluència de públic és molt baixa. 

Segons va explicar Serratosa, per primer cop l'Ajuntament ha fet un estudi del cost real que té el servei de piscina d'estiu d'acord amb el cost de manteniment i el nombre d'usuaris –sobre una mitjana de 12.000– i el preu que hauria de tenir l'entrada individual per cobrir-lo hauria de ser d'11,48 euros.

 
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari