Cursos i tallers adreçats a persones aturades

Promoció Econòmica i Ocupació presenta l’oferta formativa que es farà fins a final d’any

La Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació ofereix cursos per a persones en situació d’atur, o bé en actiu, des d’aquest mes de maig fins a final d’any. La formació exclusiva per a persones aturades es divideix en dos eixos, d'una banda, tècniques de recerca de feina i de l'altra, orientació laboral. "Els programes pretenen ajudar les persones per facilitar l’accés al món laboral; des del departament les acompanyem per refermar les seves aptituds o per adquirir-ne de noves, amb l’objectiu que puguin aconseguir una feina digna, pagada justament, integradora i socialitzadora", ha explicat el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Jaume Teixidó (ERC).

 

Propostes

En l’àmbit de recerca de feina les propostes són un taller sobre l’entrevista per competències, una fórmula que fan servir les empreses a l’hora de contractar, centrada en els actituds personals (17 i 19 de maig); una activitat amb el nom ‘Room Scape’, sobre la selecció grupal (16 de juny); una sessió sobre efectivitat al web de recerca de feina Infojobs (16 de setembre); i una altra sobre la pràctica de venda d’un mateix amb la tècnica Elevator pitch (17 de novembre).

Respecte l'orientació laboral, els dies 7, 9 i 11 de juny hi haurà una formació sobre com la intel·ligència emocional pot millorar les habilitats socials i marcar la diferència. Els dies 13 i 15 de juliol hi haurà dues sessions sobre motivació, valors i consecució d’objectius; i el 20 i 22 de juliol, formació sobre com trobar oportunitats en contextos adversos i com generar resiliència motivadora. Els dies 18, 20 i 22 d’octubre es farà un taller sobre la gestió de la trajectòria professional per competències; els dies 8, 10 i 12 de novembre, un altre de recerca de feina per a dones a partir de 45 anys. D'altra banda, del 31 de maig al 30 de juliol es farà un taller de gestió de residus, de 163 hores, adreçat especialment a persones en situació de vulnerabilitat i risc d’exclusió social.

Els cursos tindran una durada entre 4 i 5 hores per sessió, seran presencials i es faran en horari de matí a les oficines de Promoció Econòmica i Ocupació (Alt de Sant Pere, 73), a la Casa de la Vila (Major, 32) o al Kursaal (Masia, 39). Tota la informació i inscripcions: [email protected]/935 648 505.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari