Nova campanya de donació de sang

Es farà dimecres, en horari de matí i tarda a la Casa de la Vila. Alumnes de 3r de primària del Fedac participen a la campanya de difusió de la jornada

Imatge de l'última jornada de donació al municipi que també es va fer a la Casa de la Vila aquest mes de maig
Mario Azañedo

El Banc de Sang i Teixits organitza una nova campanya de donació de sang al municipi que es farà dimecres, en horari de matí i tarda –de 10 a 14h i de 16 a 20h– a la Casa de la Vila. Les persones interessades a participar-hi s'han d'inscriure prèviament a través del web donarsang.gencat.cat. El Banc recorda la necessitat de col·laborar amb aquestes jornades atès que el promig de donacions diàries per garantir els tractaments mèdics als hospitals catalans gira al voltant d'un miler. Poden donar sang les persones d’entre 18 i 70 anys, que pesin més de 50 quilos i que no pateixin cap malaltia crònica. 

 

Implicació del Fedac

L’alumnat de 3r de Primària del Fedac Montcada participa en la difusió de la jornada entre les famílies del centre amb un Projecte Interdisciplinar que tracta la importància de donar sang per curar malalties, el funcionament de l’aparell circulatori del cos humà i l’elaboració de la campanya promocional amb el disseny d’un logo i l’elecció del lema: 'Dona sang i guanyaràs 3 somriures'. Els escolars també han gravat un videoclip de la cançó “A la sang” de Lildami que s'ha publicat a l’Instagram @fedacmontcada i al Canal de Youtube de l’escola.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari