El Centre Comercial El Punt ja funciona a ple rendiment

Amb la reobertura del restaurant Viena, el complex de Mas Rampinyo recupera el cent per cent dels establiments que hi havia abans de la pandèmia

Els Cinemes Montcada van reobrir el passat mes de juny
El restaurant Viena ha començat a funcionar avui

Amb la reobertura avui del restaurant Viena, el Centre Comercial El Punt recupera el cent per cent dels establiments que funcionaven abans de la pandèmia. Així ho ha confirmat el gerent del complex de Mas Rampinyo, Francesc García, que s'ha mostrat satisfet de poder recuperar la normalitat, després d'un període difícil que va obligar a tancar portes molts negocis o aplicar estrictes restriccions d'aforament, en el cas de l'escola d'anglès o el gimnàs.

Durant els mesos més crítics, els establiments van poder optar a bonificacions en el lloguer totals o parcials, en funció del grau d'afectació. "Hem aplicat una política d'ajuts per paliar els efectes de la crisi i donar oxigen als comerços amb l'objectiu que poguessin reobrir", ha explicat García, qui confia poder recuperar les bones xifres del primer trimestre del 2020, abans del confinament. L'Hotel Ciutat de Montcada ja ha recuperat gairebé el 50% de l'ocupació que tenia al 2019, mentre que els cinemes encara estan lluny d'assolir el volum d'espectadors anterior a la pandèmia.

Actualment, l'empresa Nictàlia, que gestiona el CC El Punt, té contracte amb 26 operadors, on s'inclouen els establiments comercials, els cinemes, l'hotel i les empreses que ocupen les zones d'oficina.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari