Diversos serveis i equipaments municipals modifiquen l’horari durant l’agost

A la zona taronja es pot aparcar lliurement sense indicar l’hora d’arribada

La limitació horària a la zona taronja es restablirà al setembre
Arxiu/ Montcada Comunicació

Les oficines i equipaments municipals modifiquen el seu horari o no donen servei durant el mes d’agost. Els serveis oberts continuaran funcionant majoritàriament amb cita prèvia, com és el cas de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), l’Oficina Local d’Habitatge o Serveis Socials. El servei de primera acollida, de la unitat de Polítiques d’Inclusió, tanca per vacances del 9 al 30 d’agost. Si algú ho vol, pot demanar hora per fer una entrevista enviant un correu electrònic a [email protected] i a patir del 30 d’agost se li donarà dia i hora.

L'Oficina d'Atenció a la Dona (OAD) obre fins al 9 d'agost en el seu horari habitual, que és dimarts i dijous, de 9 a 14h, amb cita prèvia ([email protected]; 935 651 122; 670 020 577). Del 10 d'agost, fins a principi de setembre, el servei fa vacances i es pot trucar al 900 900 120 o al 112 en cas d'emergències. L'oficina d'atenció LGTBI tanca a l'agost, es pot enviar un correu electrònic a [email protected] i en cas d'emergències, trucar al 112. Fins al 15 de setembre, Promoció Econòmica i Ocupació obre de 9 a 14h, preferentment amb cita prèvia. La Regidoria d’Esports atén de l’1 al 31 d’agost de 9 a 14h, però la setmana del 16 al 20 les oficines romanen tancades.

La Biblioteca Elisenda obre fins al 12 de setembre de 15 a 20.30h, mentre que la Biblioteca de Can Sant Joan tanca durant l’agost i de l’1 al 13 de setembre obre de 9 a 14.30h. Els centres cívics i el Casal de la Mina reprenen l’activitat al setembre. L’Espai Cultural Kursaal obre de 8 a 15h del 2 d’agost al 10 de setembre. L’Auditori Municipal roman tancat fins al 6 de setembre i la Casa de la Vila no obre les tardes ni els caps de setmana del mes d’agost. L’Oficina Municipal d’Informació a les Persones Consumidores (OMIC) i l'Espai Jove Can Tauler tanquen a l’agost per vacances. 

D’altra banda, del 3 al 29 d’agost, el cementiri municipal obre de dimarts a divendres de 9 a 13h i de 15.30 a 17h, i dissabtes, de 9 a 13h. Els diumenges i festius està tancat. Com cada mes d'agost, als espais d'aparcament de rotació amb limitació horària, la zona taronja, es podrà aparcar lliurement i no caldrà indicar l'hora d'arribada. El servei de rotació i limitació horària es restablirà l'1 de setembre.

Durant el mes d'agost, la deixalleria mòbil que ofereix l'Ajuntament funciona només en les franges de matí i als emplaçaments on aquest servei es dona de 10 a 13.30 h.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari