La Taula per la Salut reprèn l’activitat

El col·lectiu està treballant perquè el govern autonòmic inclogui als pressupostos una major inversió per a l’atenció primària al municipi

Concentració davant el CAP Montcada del 14 d'octubre
Laura Grau

La Taula per la Salut de Montcada i Reixac ha reprès la seva activitat reivindicativa després del període d'estiu amb una concentració davant de l'ambulatori de Jaume I ahir, durant la qual es va llegir el text de la moció aprovada pel Ple Municipal de juliol a proposta seva, que insta la Generalitat a reobrir les urgències nocturnes al CAP Montcada i a destinar una major inversió als centres de salut i atenció primària del municipi. També demana més mitjans en matèria de salut mental, un estudi sobre les necessitats de la població que viu més allunyada dels centres sanitaris i la garantia que el futur hospital Ernest Lluch sigui de gestió pública cent per cent. 

L'objectiu de la Taula per la Salut és que aquesta moció es faci efectiva a través del Parlament de Catalunya i s'incloguin les partides necessàries a la proposta de pressupostos del Govern per al 2022. El col·lectiu ja s'ha reunit amb representants de tots els grups parlamentaris, amb l'excepció de Vox, perquè canalitzin les seves peticions. Mentrestant, mantindrà les concentracions cada segon dijous de mes davant del CAP Montcada.

D'altra banda, la Taula prepara la Diada en defensa de la Sanitat Pública el proper 20 de novembre, acte que substituirà la Festa reivindicativa anual, que no es tornarà a fer fins que acabi la pandèmia.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari