En marxa la campanya contra la grip

Les persones majors de 70 anys rebran alhora la tercera dosi anticovid sempre i quan hagin passat sis mesos respecte la primera

Durant les primeres setmanes de la campanya tindran prioritat les persones considerades de risc
Arxiu/ Montcada Comunicació

La campanya de vacunació antigripal estacional a Montcada i Reixac ja està en marxa i s’adreça especialment a les persones que poden tenir complicacions si pateixen la grip i també als grups que la poden transmetre a tercers en situació d'alt risc, com ara els professionals de la salut. Les vacunacions se centralitzen al CAP Les Indianes i durant el primer mes les agendes estaran obertes en horari de matí i tarda. Les hores es poden concertar de forma telemàtica a través del portal la meva salut; presencialment, al tauler dels centres d'assistència primària del municipi, o bé per telèfon.

Durant les primeres quatre setmanes de la campanya tenen prioritat les persones a les quals està recomanada la vacuna antigripal. La resta es podran programar posteriorment ja que les vacunacions es mantindran fins al mes de gener a la pròpia consulta mèdica.

 

Vacuna anticovid

En el cas de les persones majors de 70 anys que es vacunin contra la grip, s'aprofitarà el seu desplaçament al CAP per injectar la tercera dosi de l'anticovid sempre i quan hagin passat més de sis mesos respecte la segona.

Les vacunacions contra la Covid-19 continuen centralitzades al CAP Les Indianes on es programen cites un cop a la setmana.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari