El PSC organitza una xerrada sobre l’abolició de la prostitució

L’acte es va fer a l’agrupació socialista amb l’assistència dels diputats Lidia Guinart i Francisco Aranda i l’alcaldessa de Badia, Eva Menor

Els assistents a la xerrada del PSC van omplir la sala Ignacio Góngora de l'agrupació socialista
PSC
La diputada Lidia Guinart durant la seva intervenció, juntament amb la regidora Adoración Alcalà i la presidenta del Consell FEminista del PSC al Vallès Sud, Manoly Arriaga

L’agrupació local del PSC va acollir aquest dijous el primer acte presencial des que va esclatar la pandèmia amb una xerrada sobre l’abolició de la prostitució. En el debat hi van participar la diputada al Congrés Lidia Guinart, la presidenta del Consell Feminista del PSC al Vallès Occidental, Manoly Arriaga, i la regidora socialista a l’Ajuntament montcadenc Adoración Alcalà.

La prostitució no és un treball, en la immensa majoria dels casos és exclavitud, vexació i explotació”, va argumentar Guinart durant la seva intervenció. Per la seva banda, el primer secretari del PSC montcadenc i portaveu del grup socialista al consistori, Bartolo Egea, va mostrar la seva alegria “perquè després de gairebé dos anys fa goig tornar a veure l’agrupació tan plena per debatre per un tema tan interessant com l’abolició de la prostituticó”.

L’acte va comptar amb l’assistència d’una vuitanena de persones, entre les quals destaquen l’alcaldessa de Badia del Vallès, Eva Menor, el diputat al Congrés Francisco Aranda, el primer secretari del PSC Vallès Oriental, Jonatan Martínez, i els regidors de Montcada José María Pérez i de Barberà, Carles Ruiz.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari