Laura Campos continua a la direcció dels comuns

L’alcaldessa forma part de l’única candidatura presentada a l’assemblea, encapçalada per Ada Colau, Jéssica Albiach i Candela López

Laura Campos, durant la seva intervenció a l'assemblea dels comuns

L'alcaldessa i cocoordinadora de Catalunya en Comú Montcada, Laura Campos, segueix formant part de la direcció dels comuns, triada aquest passat cap de setmana en assemblea i integrada per 44 membres. El lideratge de la formació el comparteixen tres dones, l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, Jéssica Albiach, presidenta del grup parlamentari d'ECP, i Candela López, exalcaldessa de Castelldefels. "Per a mi ha estat un honor que les tres líderesses hagin volgut seguir comptant amb mi per estar als òrgans de direcció", ha reconegut Campos.

Arrelar per Guanyar ha estat el lema de l'única candidatura presentada a la direcció dels comuns a la tercera assemblea del partit, feta aquest passat cap de setmana a Barcelona. Lobjectiu a assolir és, segons els seus integrants, "enfortir Catalunya en Comú per seguir sent la veu de la transformació". A més d'escollir la nova la nova direcció, la formació ha aprovat la línia política per al futur a curt i mig termini amb el focus posat en les properes municipals, previstes al 2023, en què es treballarà per crear llistes conjuntes amb Podem.

"En aquesta assemblea ha quedat demostrat que, en els darrers tres anys, l'espai polític dels comuns ha crescut i ha madurat; hem vingut per quedar-nos i fer realitat les nostres conviccions amb l'objectiu de millorar la vida de les persones", ha assenyalat Campos.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari