Andreu Boullosa, nou portaveu del Jovent Republicà

La secció local de les Juventuts d’ERC renoven la seva junta permanent

Andreu Boullosa, al centre de la imatge, amb altres membres de la junta local i el regidor que la formació té actualment al govern, Gerard Garrido
Jovent Republicà

Andreu Boullosa, fins ara secretari d'Organització del Jovent Republicà, ha estat triat nou portaveu de la secció local de la formació en substitució d'Usha Polo que passa a ser responsable de secretaries d'Organització, Activisme i Feminismes. Joan Trias continua al front de la secretaria de Finances i David Brau és el nou secretari de Xarxes i Comunicació i de Formació.

La renovació de la junta permanent del Jovent Republicà es va fer ahir en el marc del II Congrés local ordinari que va comptar amb la participació de militants de les JERC i d'ERC. Boullosa, de 24 anys i amb formació en Ciències Polítiques, va encoratjar els assistents a treballar amb la mirada posada a les properes eleccions municipals amb l'objectiu de continuar "transformant el municipi des de les institucions". En aquest sentit, el polític va posar en valor la presència de Gerard Garrido, representant del Jovent Republicà, al govern local.

D'altra banda, Boullosa va parlar de la importància que el partit doni veu al jovent de la localitat i es va referir als pilars que fonamenten la formació –que enguany celebra 90 anys– la independència, el feminisme, l'ecologisme i el socialisme "per tal de construir –va dir– un país lliure i una societat justa i inclusiva".

 

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari