Protecció Civil obté la Creu de Sant Jordi

L’agrupació de Montcada i Reixac té la seva seu a Can Sant Joan i compta amb una quinzena de voluntaris

El cos de volunatris fa tasques de vigilància forestal i participa en operatius de control en actes socials
Protecció Civil
Actualment Protecció Civil de Montcada compta amb una quinzena de voluntaris

La Generalitat, a proposta de la consellera de Cultura, ha acordat concedir la Creu de Sant Jordi 2021 a tots els voluntaris i voluntàries de Protecció Civil de Catalunya, entre els quals està l’associació local de Protecció Civil de Montcada i Reixac

Aquest reconeixement, màxim guardó que atorga el govern autonòmic, respon a la tasca altruista realitzada en la prevenció i actuació en situacions d’emergència o catàstrofe per protegir les persones, els béns i el medi ambient.

Actualment a Catalunya hi ha 154 Associacions de Voluntaris de Protecció Civil amb prop de 1.600 voluntaris. A Montcada i Reixac l’associació va néixer fa 32 anys de la mà de José Jiménez, que n’és el cap operatiu i president. "Estic molt content per aquest reconeixement que posa en valor les actuacions que fem i, sobretot, les dutes a terme en el marc de la pandèmia", ha manifestat Jiménez.

El cos té la seva seu a l’Hotel d’entitats de Can Sant Joan i compta amb una quinzena de voluntaris, dos vehicles i dues motos elèctriques. Les principals tasques que desenvolupa són la vigilància forestal i la presència de control en actes socials, culturals i esportius, en coordinació amb Policia Local.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari