L’agrupació local del PSC es reuneix amb diputats del grup parlamentari

Pol Gibert i David González planifiquen amb l’agrupació local actuacions en matèria de sanitat, territori o empresa

Els diputats, amb el primer secretari de l'executiva local i regidor, Bartolo Egea, i els seus companys de grup M. Adoración Alcalá i Andreu Iruela
PSC Montcada

Els diputats del PSC al Parlament Pol Gibert i David González es van reunir aquest dilluns amb el primer secretari del partit al municipi Bartolo Egea i diferents membres de l'agrupació local per planificar actuacions en matèria de sanitat, territori o empresa. A nivell d'ocupació, Gibert va expressar el seu suport als treballadors de Nissan i el compromís del PSC per aconseguir un pla de reindustrialització que "protegeixi els llocs de feina de la plantilla", va dir.
En materia de territori, els diputats van parlar amb l'executiva montcadenca sobre les diferents actuacions fetes amb el grup municipal socialista a Badalona sobre la problemàtica de la urbanització del Bosc d'en Vilaró. "Les solucions passen per tenir voluntat política i per escoltar els veïns i veïnes", va manifestar González.

Quant a sanitat, Egea va celebrar les notícies sobre la futura reobertura de les urgències nocturnes al CAP Montcada però va lamentar que no es destini ni un euro del pressupost de la Generalitat per l'Hospital Ernest Lluch, una reivindicació històrica del municipi, conjuntament amb Ripollet i Cerdanyola del Vallès.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari