L’ascensor del pas de l’R3 a Mas Rampinyo, fora de servei

Veïns en cadira de rodes denuncien que es veuen obligats a fer més d’un quilòmetre per creuar d’una banda a l’altra del barri

Veïns en cadira de rodes han denunciat que l'ascensor del pas de l'R3 porta més d'una setmana avariat
Míriam Domínguez
Veïns en cadira de rodes han denunciat que l'ascensor del pas de l'R3 porta més d'una setmana avariat
Veïns de Mas Rampinyo han denunciat que l'avaria de l’ascensor que connecta l’avinguda Catalunya amb la carretera de Ripollet  els impedeix creuar d'una zona una altra del barri. El regidor de Via Pública, Juan Carlos de la Torre, ha contestat avui que una inspecció tècnica fa una setmana va detectar que el cable del motor del qual penja la cabina estava en mal estat. "Des de l'Ajuntament vam donar l'ordre de deixar-lo fora de servei per una qüestió de seguretat ", ha subratllat l'edil. "La reparació està prevista que es faci durant aquesta setmana, que és el temps que triga el recanvi", ha afegtt. Mentrestant, gent gran, famílies amb cotxets i pesones amb mobilitat reduïda tenen una dificultat afegida aquests dies per creuar d’una zona a una altra del barri.
 
“És una vergonya que el consistori practiqui el silenci i no informi públicament del per què està fora de servei", critica Míriam Domínguez,"ens sentim aïllats, és un ascensor d’ús molt freqüent i ara hem de donar tota una volta per accedir a la zona comercial”, ha explicat Míriam Domínguez, que acompanya la seva parella que va en cadira de rodes. “L'Ajuntament té l'estat dels ascensors en un estat pèssim i això ens obliga a fer una volta de més d’un quilòmetre per superar 25 metres de distància”, denuncia. I és que ells, com altres persones que no poden fer ús de les escales mecàniques i volen accedir a la zona comercial des del carrer Carrerada han de fer un itinerari alternatiu per l'avinguda Catalunya, creuar pel pas de les vies de l’estació i atravessar Mas Duran.
.
Avaries contínues
El veïnat de Mas Rampinyo ha expressat el seu malestar per l’avaria freqüent de l’ascensor i les escales mecàniques del pas soterrat: "Hi ha dos motius pels quals s'espatlla: per les accions incíviques i per la falta de manteniment", ha retret Fidel Casajuana qui recorda que són utilitzades a diari per moltes famílies i gent gran. "Qualsevol dia ens quedarem a baix sense poder sortir”, lamenta Míriam Domínguez qui insta a l’Ajuntament a fer més inspeccions.
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari