Noves contractacions en el marc dels plans d’ocupació metropolitans

L’Ajuntament incorpora a la seva plantilla cinc persones durant sis mesos

En primer terme, una de les persones contractades en el marc dels Plans d'Ocupació, fent tasques de suport a l'Arxiu Municipal
Mario Azañedo

L’Ajuntament ha incorporat a la seva plantilla cinc persones que treballaran durant sis mesos a la corporació local en el marc dels plans d’ocupació del Pla metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2020-2023. Es tracta d'una tècnica mitjana de gestió de residus, dues administratives –una per a l'Àrea Social i una altra per a l'Àrea Econòmica– i dues auxiliars administratives –per a l'Àrea Territorial i l'Arxiu Municipal.

Els plans d'ocupació permeten els participants sumar experiència professional i formació i prioritzen treballadors en situació de vulnerabilitat personal o econòmica –joves, dones, aturats de llarga durada, persones amb diversitat funcional o bé, famílies amb tots els membres a l’atur.

Amb aquestes cinc incorporacions temporals es donen per finalitzades les actuacions del Pla metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2020-2023 pel que fa a l'edició 2020-2021 durant la qual han estat contractades set persones més, 12 en total.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari