Alts càrrecs del PSC visiten el municipi per conèixer de primera mà les problemàtiques locals

La viceprimera secretària del partit, el secretari d’organització i el primer secretari de la Federació del Vallès Sud es reuneixen amb l’executiva local

La delegació socialista, amb regidors del grup municipal, al costat del monòlit en record a les víctimes del tren
Pilar Abián
El primer secretari de l'executiva local, al centre de la imatge amb la vicepresidenta primera del PSC i el primer secretari de la Federació del Vallès Sud del partit

Montcada i Reixac és un dels primers municipis que la nova executiva del PSC, presidida per Salvador Illa, ha visitat en el marc del pla de treball del partit destinat a conèixer de primera mà les problemàtiques del territori a través dels representants de les agrupacions locals. Amb aquest objectiu, ahir a la tarda l’executiva montcadenca va rebre la visita de la viceprimera secretària del PSC i alcaldessa Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret; del secretari d’oganització del partit, José Luis Jimeno, i del diputat i primer secretari de la Federació socialista del Vallès Sud, Paco Aranda. Tots tres, acompanyats del primer secretari de l’agrupació local, Bartolo Egea, i d’altres membres de l’executiva, van fer un recorregut pel centre del nucli urbà. Hem volgut parat l’atenció especialment en la convivència amb les grans infraestructures que passen per la ciutat i la importància que té el soterrament de l’R2 per a Montcada”, va explicar Egea.

En aquest sentit, Moret va expressar la seva satisfacció pel fet que el govern de l’Estat hagi donat resposta a una històrica reivindicació de més de 30 anys d’antiguitat i va expressar el seu convenciment que el projecte es farà realitat. “L’executiu que lidera Pedro Sánchez compleix amb els seus compromisos i ja ha aprovat el pressupost per fer aquesta actuació que millorarà la qualitat de l’espai públic i, sobretot, contribuirà a evitar el risc de més morts a les vies; garantir la seguretat és, per a nosaltres, una qüestió prioritària”, va manifestat Moret.

 

Executiva comarcal

Després de la visita presencial a peu de carrer els alts càrrecs del PSC es van reunir amb l’executiva local i, a continuació, la seu del partit va acollir la primera reunió itinerant de la nova executiva de la Federació del Vallès Sud. “No trobo un lloc millor per iniciar el nostre full de ruta que Montcada; tant els companys de partit com el grup municipal són gent molt compromesa que no paren d’apretar-me com a diputat perquè faci arribar les seves demandes a Madrid”, va dir Aranda, tot expressant la seva confiança que després de les eleccions del 2023 la formació, actualment a l’oposició, lideri el nou govern local.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari