El diputat d’ECP Lucas Ferro acusa el Govern ‘de complicitat’ amb LafargeHolcim

El parlamentari demana explicacions a la Consellera d’Acció Climàtica sobre el futur de l’empresa, que continua funcionant sense autorització ambiental

La continuïtat de la planta de LafargeHolcim a Montcada i Reixac ha tornat a ser motiu d'interpel·lació al Govern en el darrer plenari del Parlament de Catalunya. Aquest matí, el diputat d'En Comú Podem (ECP), Lucas Ferro, ha demanat explicacions a la consellera d'Acció Climàtica, Teresa Jordà (ERC), sobre el pla d'actuació del departament en relació amb el futur de la fàbrica.

El parlamentari dels comuns ha criticat que l'activitat continuï malgrat que, tant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya com el Tribunal Suprem, hagin anul·lat les autoritzacions ambientals concedides per la Generalitat a la cimentera per defectes en la seva tramitació. "Prou de tripijocs jurídics que vulneren el dret a la salut de les persones", ha dit Lucas, qui ha reclamat a la consellera que lideri "una resposta justa amb les reivindicacions dels veïns i amb els treballadors de la cimentera"

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari