El PSC trasllada les seves demandes d’atenció a la gent gran a les entitats bancàries

Representants del partit s’han reunit amb membres de tres sucursals locals

Reunió del grup de gent gran del PSC Montcada amb directius del BBVA, Banc Sabadell i CajaMar
PSC Montcada

El grup de treball de la gent gran del PSC Montcada ha traslladat les seves demandes de més atenció presencial a tres entitats bancàries amb seu al municipi, el BBVA, Banc Sabadell i Cajamar. La resta també han estat requerides tot i que encara no han respost la petició de l'agrupació socialista. Concretament, el partit ha sol·licitat als representants bancaris amb els que s'ha reunit que augmentin la franja horària d'atenció a les persones grans i que les majors de 70 anys siguin considerades prioritàries.

Si bé les entitats ja han adoptat mesures per evitar l'exclusió financera de la gent gran atenent al requeriment fet des del govern de l'Estat, fonts del partit han assenyalat que algunes sucursals locals, com el BBVA de Can Sant Joan, han pres nota de les seves peticions per intentar garantir que a final de mes, coincidint amb l'ingrés de la paga, es reforci l'atenció als pensionistes.

En la línia de donar suport a la gent gran, el PSC Montcada també ha sol·licitat les entitats bancàries que ofereixin cursos sobre ciberseguretat i la utilització d'aplicatius mòbils i a la Policia Local i als Mossos, formació en seguretat ciutadana per evitar robatoris a aquest sector de la població, força vulnerable.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari