NOTICIES
EDUCACIÓ

La Generalitat aprova l'ampliació de l'IE Mas Rampinyo

Una vista aèria de l'IE Mas Ras Rampinyo i, a en vermell, amb la futura ampliació
Una vista aèria de l'IE Mas Ras Rampinyo i, a en vermell, amb la futura ampliació.
Foto: Google Earth
Les obres començaran amb retard i un cop acabades substituiran els mòduls existents per donar cabuda a l’alumnat d’ESO
26/07/2022 - Dani Font

La Comissió territorial d’urbanisme de l’Àmbit Metropolità de Barcelona ha aprovat l’ampliació de l’Institut Escola Mas Rampinyo, construït entre el 2008 i el 2009. Actualment, el centre ocupa una parcel·la de 8.000 m² de superfície propietat de la Generalitat de Catalunya. Aquesta extensió s’ampliarà amb 800 m² gràcies a que l’Ajuntament ha cedit a la Generalitat l’ús d’una parcel·la confrontant que servirà per donar cabuda a l’alumnat d’ESO. Al nou bloc també s’ubicaran els serveis comuns que faltaven, com ara aules de desdoblament i reforç, laboratori, tallers i departaments.

La regidora d'Educació, Jessica Segovia (ECP), indica que "és una molt bona notícia que feia temps que esperàvem, però que arriba tard ja què si les obres haguessin començat quan ens havien promès no haguessin calgut els mòduls". El comunicat de la Generalitat no indica quan començaran les obres, un fet que Segovia lamenta perquè hi havia "un compromís perquè comencessin aquest juliol".

'és una molt bona notícia que feia temps que esperàvem, però que arriba tard', Jessica Segovia, regidora d'educació

Aquesta aprovació no treu que el Departament d’Educació de la Generalitat hagi incomplert el calendari previst anunciat al 2019, quan va atorgar al centre la categoria d’Institut Escola. Per tal de pal·liar aquella situació la Generalitat va instal·lar mòduls prefabricats per donar resposta a la campanya de matriculació.

La forma del nou bloc serà d’L i constarà de planta baixa i dos pisos. A més d’aquesta obra principal, està previst també construir un pis mes al bloc on se situa educació infantil amb l’objectiu d’ampliar el menjador. També es redistribuiran algunes zones interiors a la resta d’edificacions i es faran treballs d’urbanització dins del recinte educatiu.

337 visites

Publicitat
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de laveu.cat,
REGISTRA'T PER OPINAR.
laveu.cat no es responsabilitza dels comentaris fets pels usuaris ni els comparteix perquè entén que són responsabilitat exclusivament seva. Per aquest motiu tots els comentaris es veuran signats amb el nom i els cognoms dels seus autors.

laveu.cat es reserva el dret de no publicar o eliminar els comentaris que no s'ajustin a aquestes normes i no s'’acceptaran continguts insultants, vexatoris o que promoguin la violència.
COMUNICA'T
Contacta amb nosaltres al telèfon
(+34) 935 726 474
o envia'ns un correu electrònic a som@laveu.cat
PARTICIPA

Aquesta web utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers per oferir una millor navegació. Al navegar-hi l'usuari accepta l'ús que fem de les galetes (cookies). L'usuari pot evitar la generació de galetes (cookies) i eliminar-les mitjançant les opcions del seu navegador. Bloquejar les galetes (cookies) pot implicar que alguns dels serveis i opcions d'aquesta web no funcionin correctament.

>