‘Can Tauler, 10 anys amb tu’

L’equipament inicia aquest divendres la celebració de l’aniversari amb diversos actes i la presentació d’un vídeo sobre la seva trajectòria

Can Tauler s'ha consolidat, en aquests 10 anys, com un espai de trobada pels joves
Can Tauler
Les activitats del Campus Jove MiR es desenvoluparan en el marc del Projecte Educatiu d'Entorn

L’Espai Jove Can Tauler celebra aquest mes de novembre el seu desè aniversari amb un programa de 10 activitats gratuïtes que es faran a l’equipament municipal situat al carrer Balmes. Aquest divendres, les propostes s’adrecen als joves i hi ha previst tallers de dj, graffiti, dels balls shuffle i jumpstyle i henna, a més un torneig del joc d’ordinador minecraft, un rocòdrom i la presentació del video ‘Can Tauler, 10 anys’, fet per Montcada Comunicació i del twitter de l’equipament, @CanTauler.

D’altra banda, el dia 16, Can Tauler organitza una jornada de portes obertes adreçada als pares i mares amb fills de 12 a 18 anys, que també inclourà un taller de risoteràpia.

Can Tauler va néixer amb l’objectiu d’oferir un servei per al jovent dels 12 als 30 anys, posant a la seva disposició una eina que s’ha anat configurant i ampliant amb el temps. L’any passat, l’espai jove va registrar una assistència de 35 usuaris diaris de mitjana, el que suposa un increment del 20% respecte l’any 2011.

Després de 10 anys de vida, Can Tauler s’ha convertit “en un recurs important que ofereix una alternativa diferent i assequible al jovent”, explica la presidenta de l’  Àrea Social, Ana Rivas (PSC), qui afegeix que els serveis estan pensats segons les necessitats dels seus usuaris “amb la idea que siguin ells mateixos els que dirigeixin la vida del casal i l’elecció de l’oferta”.

Els serveis. Can Tauler disposa d’un espai de trobada per poder fer activitats molt variades com jugar a jocs de taula, fer treballs en grup, xerrar amb els amics, jugar a bàsquet i ping-pong, que funciona de dilluns a dissabte, de 17 a 22h. L’equipament també té un rocòdrom per practicar l’escalada, un espai de navegació amb 7 ordinadors amb accés  gratuït a Internet, una zona web formada per dos ordinadors que es poden consultar per a temes d’oci, una sala de dj i un espai per exposar qualsevol mena d’habilitats i tècniques artístiques. Per als grups de música, hi ha el projecte ‘Tocar a Can Tauler’, una iniciativa que posa a disposició dels joves un seguit de recursos per dur a terme concerts i donar a conèixer la seva música.

A banda dels espais permanents, Can Tauler també té una programació d’activitats que inclou els ‘Divendres a la carta’, amb propostes molt variades que poden anar des de l’estampació de samarretes a jocs en xarxa fins a circ o els malabars; els tallers trimestrals, relacionats amb àrees diferents com la música, el ball i l’edició de so i imatge; les sortides, a llocs com el passatge del Terror de Can Cuiàs, Illa Fantasia, el Tibidabo i l’Skating; i els dissabtes d’esports, en què es fa patinatge, skate o esgrima, entre d’altres.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari