La Unió fa diumenge un festival solidari per recollir fons

Acer, Montcada Aqua i el casal de gent gran de Montcada són altres de les entitats que també recaptaran diners

Diverses entitats locals organitzen activitats aquest cap de setmana en suport a la Marató de TV3, que és diumenge i enguany està dedicada a les malalties neurodegeneratives. La Unió de Mas Rampinyo farà el tradicional festival solidari (10h), que comptarà amb l’actuació dels grups de l’entitat i la venda de manualitats del grup de dones. La novetat d’aquest any és el torneig de tennis taula de 12 hores, una iniciativa de la secció de tennis taula, que tindrà lloc dissabte a partir de les 22h.

Així mateix, l’Associació per a la Conservació de l’Entorn (ACER) farà un taller de construcció de caixes-niu aquest diumenge a la plaça de l’Església, de 10 a 19h. Les persones que hi participin podran fer aportacions econòmiques per a la Mataró de TV3.

D’altra banda, l’Associació Gent Gran Activa organitza dissabte al Casal ubicat al parc Salvador Allende un dinar de germanor, la recaptació del qual es destinarà íntegrament a la Marató. Al mateix espai, el dia 20, l’Associació Gent Gran de Montcada farà una xerrada informativa sobre les malalties degeneratives i un bingo solidari.

També Montcada Aqua proposa una sessió d’spinning solidari, dissabte, a les 11h. La inscripció és de 3 euros, que es destinaran a la causa de la televisió catalana.

La Biblioteca Elisenda acull fins dissabte una mostra de llibres i audiovisuals sobre la temàtica amb l’objectiu de sensibilitzar la població i donar suport als afectats i les seves famílies.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari