La Unió se suma un any més a la iniciativa solidària

Aquest dimarts acull una xerrada sobre les malalties del cor, diumenge fa el festival solidari i el passat cap de setmana va recollir 500 euros al torneig nocturn de tennis taula

El torneig solidari de la Unió va comptar amb jugadors de totes les edats
TT La Unió
Alguns dels participants al torneig solidari de tennis taula de La Unió

La Unió de Mas Rampinyo s’ha sumat de nou aquest any a la iniciativa solidària de la Marató de TV3, que enguany es farà el 14 de desembre i està dedicada a les malalties del cor. Per sensibilitzar la població, l’entitat acull aquest dimarts una xerrada a càrrec d’un expert, que començarà a les 20h al seu local (av. Catalunya, 16-18). D’altra banda, la secció de tennis taula va organitzar la nit de dissabte a diumenge un torneig de 10 hores ininterrumpudes que va comptar amb la participació d’una cinquantena de persones –entre els quals hi havia jugadors de primera categoria– i es van recaptar prop de 500 euros entre les inscripcions i aportacions individuals. "Estem molt contents per la resposta de la gent", ha dit el president de la secció de tennis taula, Francisco Javier Aguado.

 

El mateix dia 14, l’entitat local organitzarà el tradicional festival solidari amb l’actuació de les diverses seccions de La Unió, a més d’altres grups i associacions del municipi com algunes escoles de ball. La recaptació de les entrades, amb un preu mínim de 2 euros, es lliurarà íntegrament al projecte solidari. A més, el grup de dones de La Unió vendrà treballs de manualitats amb l’objectiu de recollir fons per a la iniciativa.

 

Una altra entitat que cada any també participa activament en la Marató de TV3 és l’Associació de Gent Gran Salvador Allende, a Montcada Nova. L’associació organitzarà el dia 12 un bingo i un berenar solidaris. Els tiquets es poden comprar fins el dia 10 a l’equipament.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari