Cuina Vallès celebra la Jornada Gastronòmica del Tomàquet Montgrí

Fins al 30 de juliol, els 12 restaurants del col·lectiu, del qual forma part l’establiment montcadenc Can Piqué, inclouen a les seves cartes plats elaborats amb aquesta varietat de tomàquets

Els cuiners del col·lectiu Cuina Vallès van recollir els tomàquets Montgrí personalment a la finca Can Bros de Sabadell
Cuina Vallès

Fins al 30 de juliol, els 12 restaurants del col·lectiu Cuina Vallès, del qual forma part l’establiment montcadenc Can Piqué, celebren la sisena edició de les Jornades Gastronòmiques del Tomàquet Montgrí. Els restaurants inclouen a les seves cartes plats elaborats amb aquesta varietat de tomàquets, recuperada gràcies a la tasca de la Fundació Miquel Agustí i cultivada a la finca sabadellenca de Can Bros.

L’objectiu de la iniciativa és potenciar el producte de proximitat i recuperar varietats tradicionals. El tomàquets Montgrí es caracteritza per tenir una carn melosa, de gust i aroma suaus. Cuina Vallès és un col·lectiu que treballa per divulgar i promocionar la gastronomia vallesana amb productes autòctons, promovent diverses cites gastronòmiques.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari