La inscripció a la segona edició de la Pink Run MiR ja és oberta

L’entitat Sin teta hay paraíso ha ampliat fins a mil persones la xifra de participants a la cursa solidària

La segona edició de la Pink Run MiR es farà el 22 d'octubre
Pilar Abián
La Pink Run arriba enguany a la seva quarta edició
La Pink Run s'ha convertit en un dels actes solidaris més importants de l'any al municipi
La primera edició de la Pink Run MiR va ser un èxit de participació
L’entitat Sin teta hay paraíso, amb la col·laboració de l'Ajuntament i la Joventut Atlètica Montcada, ja té en marxa la segona edició de la Pink Run MiR, la cursa solidària que té per objectiu recollir fons destinats a la investigació del càncer de mama. Enguany, la prova es disputarà el 22 d’octubre amb sortida i arribada davant del pavelló Miquel Poblet. Donat l’èxit de l’any passat, amb més de 600 participants i 8.500 euros recaptats, l’associació ha decidit ampliar fins a mil el nombre de persones inscrites “perquè molta gent es va quedar fora”, ha comentat Manu Muñoz, de Sin teta. La inscripció costa 10 euros i es pot fer a través del  link www.nonstoprun.com/pinkrun/. Enguany, els diners recollits també es lliuraran íntegrament a l’Institut d’Oncologia de l’Hospital de la Vall d’Hebron per a la recerca dels tumors inflamatoris de mama, poc freqüents però molt agressius.
 
La matinal començarà a les 10h amb una sessió de zumba a càrrec del monitor Jesús Claramón, de Montcada Aqua, per escalfar motors. La cursa, que també es pot fer caminant, arrencarà a les 10.30h i consistirà en un circuit urbà de 3 quilòmetres que recorrerà diversos carrers de Montcada Nova-Pla d’en Coll, amb premis per als tres primers classificats. En acabar la prova hi haurà una altra sessió de zumba.
El preu de la inscripció inclou una samarreta amb el logo de l’entitat i una bossa amb diversos regals gràcies a la col·laboració de comerços i empreses del municipi. “Aquest any ens agradaria arribar fins als 10.000 euros recaptats, per això, animem a tothom a participar-hi”, ha expressat Muñoz, qui ha recordat que també hi ha la possibilitat de fer donatius a través de la mateixa pàgina d’inscripció.

Deixa un comentari