El projecte ‘Rec Comtal Viu!’ ja està en marxa amb activitats per a tot els públics

El programa inclou tallers infantils, jornades esportives i lúdiques, xerrades i projeccions

El 23 de juliol es va fer un debat sobre el Rec Comtal que vol la ciutadania
Taula comunitària

La Taula comunitària del projecte de dinamització ‘Rec Comtal viu!’ ja ha posat en marxa el programa d’activitats culturals que es duran a terme fins a la primera setmana de setembre a l’espai natural situat entre els barris de Can Sant Joan (Montcada) i Vallbona (Barcelona). Tots els divendres, a les 17h, hi haurà a la part montcadenca tallers de reciclatge i berenars col·lectius. D’altra banda, dos divendres a partir de les 22h –els dies 11 d’agost i 1 de setembre– es faran a Vallbona activitats a la fresca, amb petits espectacles i projeccions per a tots els públics.

 

Pel que fa als dissabtes, a les 12.30h s’organitzaran a Vallbona jocs de proves i d’aigua per a joves i a partir de les 16.30h, a Can Sant Joan, es promouran trobades relacionades amb l’artesania i la cultura, visites a l’horta i xerrades sobre ecologia, entre d’altres. Els diumenges a l’hora del vermut (12.30h), al barri barceloní hi ha previst fer activitats relacionades amb la comunicació com programes de ràdio, debats, trobades d’entitats i tallers de fotografia participativa. A la tarda, l’activitat es traslladarà a Can Sant Joan, amb tallers creatius i conta contes, a partir de les 16.30h.

 

Dos educadors i tres monitors en pràctiques de la Fundació Jovent són els encarregats de coordinar les diferents activitats proposades per les entitats incloses a la Taula comunitària, que agrupa tots els agents implicats en la iniciativa i entre els quals hi ha les AV de Can Sant Joan i Vallbona, l’Associació de Comerç de Can Sant Joan i el CEAV.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari