L’escola Elvira Cuyàs acull aquest any la Festa de la Gent Gran

La celebració tindrà lloc aquest dissabte amb nombroses activitats, una botifarrada i un ball de tarda

La festa de la gent gran es va celebrar l'any passat a l'escola Reixac
Arxiu/Montcada Comunicació
El procés participatiu de l'estudi sobre el grau d'amigabilitat de la ciutat amb la gent gran s'adreça a persones majors de 60 anys
La pista esportiva de l’escola Elvira Cuyàs serà l’escenari aquest any de la Festa de la Gent Gran, que tindrà lloc el pròxim dissabte, 14 d’octubre, a partir de les 10.30h. Hi haurà una melé de petanca, actuacions de sevillanes, balls en línia, play-backs i zumba a càrrec dels usuaris dels dos casals i una botifarrada. Els tiquets costen 2 euros i es poden comprar als dos equipaments de gent gran de la ciutat. A la tarda, hi ha previst un berenar i ball amb música en directe amb el trio Sol de Nit.
 
D’altra banda, el 21 d’octubre tindrà lloc la tercera edició de la caminada popular a Mas Duran, que començarà a les 9.30h a la plaça de l’Església. Una vegada acabada la passejada, es farà una classe de ioga i tai-txí i es donarà un esmorzar saludable a les persones participants. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer fins al dia 19 als casals de gent gran i l’Ajuntament.
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari