La Pink Run MiR tanca les inscripcions en arribar a les mil persones apuntades

La cursa solidària per contribuir a la investigació del càncer de mama tindrà lloc el 22 d’octubre

 

La cursa solidària Pink Run MiR ha tancat les inscripcions una vegada s’han arribat a les mil persones apuntades. La prova l’organitza l’entitat Sin teta hay paraíso amb el suport de l’Ajuntament i la Joventut Atlètica Montcada. La competició tindrà lloc el 22 d’octubre per un circuit urbà de 3 quilòmetres que recorrerà el barri de Montcada Nova-Pla d’en Coll. La totalitat de la recaptació es lliurarà íntegrament a l’Institut d’Oncologia de l’hospital de la Vall d’Hebron per contribuir a la investigació del càncer de mama. L’any passat es van recollir 8.500 euros i hi van participar 600 persones.

 

L’esdeveniment començarà a les 10h davant del pavelló Miquel Poblet amb una sessió de zumba a càrrec de Jesús Claramón, de Montcada Aqua. La cursa donarà inici en aquest mateix punt , a les 10.30h, i es preveu que a les 11.15h tingui lloc l’entrega de premis, a la qual és prevista l’assistència de la doctora Meritxell Bellet, de la Vall d’Hebron. En acabar, hi haurà una altra classe de zumba.

 

Les persones inscrites podran recollir la samarreta de la cursa el 21 d’octubre, de 16 a 20h, al pavelló Miquel Poblet. Gràcies a la col·laboració de diversos comerços i empreses del municipi, també es farà entrega d’uns obsequis a tots els participants.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari