La tercera edició de la caminada a Mas Duran tindrà lloc aquest dissabte

A la tarda hi haurà un espectacle de varietats al Teatre Municipal

La gent gran va celebrar la seva festa aquest dissabte a l'escola Elvira Cuyàs
Sílvia Alquézar

En el marc del programa d’activitats adreçat a la gent gran que s’està desenvolupant aquest mes d’octubre amb motiu del Dia Internacional del col·lectiu, aquest dissabte tindrà lloc la tercera edició de la caminada popular a Mas Duran, que començarà a les 9.30h a la plaça de l’Església. Una vegada acabada la passejada, el parc de la Llacuna acollirà una classe de ioga i tai-txí i es donarà un esmorzar saludable a les persones participants. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer fins aquest dijous als casals de gent gran del municipi i l’Ajuntament.

 

També dissabte, el Teatre Municipal acollirà, a les 18h, un espectacle de varietats per posar el punt i final a la programació d’actes. Hi ha prevista les actuacions de l’humorista Ramon, el cantant Mario de la Vega, el duet Acrobàtic Packi i el mag Selvin. Les entrades costen 3 euros i es poden comprar a l’Auditori fins al divendres i, a taquilla, una hora abans de començar l’espectacle.

 

D’altra banda, l’escola Elvira Cuyàs va ser l’escenari de la Festa de la Gent Gran. Hi va haver una melé de petanca, actuacions de sevillanes, balls en línia, play-backs i zumba a càrrec dels usuaris dels dos casals de gent gran. La botifarrada va aplegar més de 300 persones i, a la tarda, es va fer un berenar i un ball amb música en directe.

 

En el marc del cicle Espais de Salut, aquest dijous hi haurà una xerrada sobre el servei Respir de suport a persones cuidadores, a càrrec de Teresa Fernández, tècnica del departament de Serveis Municipals de l’Ajuntament. Tindrà lloc a les 17.30h, al Casal de la Casa de la Mina.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari