El Cor Gòspel Gràcia omple de música i solidaritat l’Espai Kursaal

La recaptació, al voltant de 2.300 euros, es destinarà a la Federació d’Associacions Catalanes Amigues del Poble Sahrauí

La cantant Tori Sparks va actuar aquest diumenge al Kursaal juntament amb el Cor Gòspel Gràcia
Sílvia Alquézar

El concert del Cor Gòspel Gràcia va inaugurar aquest diumenge el cicle en defensa dels Drets Humans que promou l’Ajuntament amb el suport de Montcada Solidària. L’Espai Kursaal, pràcticament ple, va gaudir amb les veus del grup barceloní, format per una vuitantena de persones i dirigit per Òscar Atilde, que va ser professor de música a l’INS La Ferreria durant vuit anys. L’actuació també va comptar amb una col·laboració especial per part de la cantant nordamericana de blues Toni Sparks i el percussionista Xavi García.

 

Enguany, la recaptació de les entrades, al voltant de 2.300 euros, es destinarà a la Federació d’Associacions Catalanes Amigues del Poble Sahrauí, coincidint que aquest any el consistori ha recuperat el projecte de colònies solidàries ‘Vacances en pau’. A l’inici de l’acte, la regidora del departament de Cooperació i Solidaritat, Mónica Martínez (ICV-EUiA), va destacar «la importància de mostrar les vulneracions dels Drets Humans per tenir un món més just» i va agrair l’assistència del president de la Federació d’ACAPS, Xavier Serra, qui va felicitar el consistori per haver recuperat la iniciativa solidària al municipi.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari