‘Regala il·lusions’ permetrà que 350 infants de famílies vulnerables rebin joguines al Nadal

L’Ajuntament va presentar aquest dimarts la setena edició de la campanya

D'esquerra a dreta, Mar Sempere, Laura Campos i Mónica Martínez durant la presentació de la campanya Regala il·lusions
Sílvia Alquézar
L’Ajuntament organitza, per setè any consecutiu, la campanya ‘Regala il·lusions’, per tal que infants del municipi entre 0 i 12 anys d’entorns econòmicament vulnerables rebin regals per Nadal. La campanya, que compta amb la col·laboració de diverses entitats locals, s'ha presentat aquest dimarts en un acte al qual han assistit l’alcaldessa, Laura Campos (ICV-EUiA); la presidenta de l’Àrea Social, Mar Sempere (Círculo); i la regidora de Ciutadania, Mónica Martínez (ICV-EUiA). 
 
El consistori ha augmentat la partida fins a 14.000 euros, ja que enguany ‘la Caixa’ no hi participa, i mentre que l'altra part del pressupost s'obtindràn de les aportacions del teixit associatiu.  “No hi ha res més bonic que el somriure d’un infant i, per aquest motiu, no volem que cap nen o nena es quedi sense joguines aquest Nadal”, va comentar Campos. Martínez va animar les entitats i la ciutadania a col·laborar en la campanya, "que ja està plenament consolidada". Per la seva banda, Sempere va agrair l'esforç de totes les persones implicades en la iniciativa, tot desitjant que "tant de bo no calgués fer mai més aquest tipus d'accions".  
 
 Es podrà col·laborar amb la compra d’una pinça amb motius nadalencs que es posarà a la venda a partir del 20 de novembre fins passat Reis, al preu d’1,5 euros. Aquest article es podrà adquirir a una vintena de botigues i en el decurs d’actes públics que tinguin lloc durant les properes setmanes. Les entitats poden aportar donacions econòmiques i material escolar nou i contes infantils. Les persones que a títol particular vulguin donar material escolar i llibres, ho poden fer contactant amb alguna de les entitats col·laboradores o bé portant els articles a l’Ajuntament i a la Casa de la Vila, a partir del dia 20 de novembre i fins al 5 de gener. La data màxima per rebre el material és el 12 de desembre, ja que l’endemà, el dia 13, les entitats participants lliuraran el que hagin recollit a l’Ajuntament.
 
La campanya de joguines va començar al 2011 i des d’aleshores fins a l’actualitat, la mitjana de canalla que ha rebut joguines per Nadal mitjançant aquesta iniciativa és de 400 infants. Cada nen o nena rep regals adaptats a la seva edat i, a l’hora de triar-los, es té en compte que no es tracti de joguines sexistes o no violentes. La pinça solidària es pot adquirir a una vintena d’establiments de Montcada i Reixac. Els comerços adherits són la fleca Nancy, Forn Oliveras, Ca l’Estrelleta, Flors Laia, Floristeria Montse, Teixits Rotxe i l’agència de viatges B the Travel Brand, al centre; a Montcada Nova-Pla d’en Coll: Llibreria Cabraboc, Bar Sikbo (Montcada Aqua), cafeteria Tribbis, Forn Oliveras (carrer Lleida), L’Herbolari i Cuida’t; Llibreria Papers i la farmàcia Recasens, a Mas Rampinyo; a la Font Pudenta, Alimentació Susana i el bar del camp de futbol de la Ferreria; a Terra Nostra, la farmàcia Duran; a Can Cuiàs, el forn Monroy, i a Can Sant Joan, Merceria Sisquet i la botiga Marial. Tant els comerços com els col·lectius col·laboradors estaran identificats amb un cartell de la campanya ‘Regala il·lusions’.
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari