El Teatre Municipal acollirà diumenge el festival solidari organitzat per La Unió i l’Ajuntament

Montcada Aqua també col·labora en la iniciativa solidària amb dues sessions d’aquagym i zumba, dissabte al matí

Ballarines de l'Associació Endansa, durant l'actuació al festival de La Unió per la Marató de TV3
Laura Grau
El festival de la Marató de TV3 l'organitzen conjuntament La Unió i l'Ajuntament
El festival solidari que es feia a la Unió es trasllada aquest any al Teatre Municipal
ja estan pràcticament exhaurides les entrades per al festival solidari amb motiu de la Marató de TV3 que es farà aquest diumenge al Teatre Municipal. L’espectacle tindrà lloc d’11 a 13h i comptarà amb la participació de les escoles de ball Grisdance, Jym’s, Cirqs Dance Studio i Eva Nieto, el Club Gimnàstic La Unió i el Club de Ball Esportiu Endansa, a més de Javi Navarro, professor de l’Aula de Música, i Emma Altadill. Les entrades es poden comprar al preu de 5 euros a l’Auditori Municipal i al web mirteatres.cat
 
A partir de les 10h, La Unió també organitzarà a l’Àgora de Montcada Aqua una masterclass de zumba –la inscripció consistirà en un euro de donatiu– i una xocolatada. El Grup de Dones de l’entitat instal·larà una paradeta on posarà a la venda les manualitats elaborades per les seves sòcies. La recaptació de tota la jornada es lliurarà a la Marató, destinada aquest any a les malalties infeccioses. D’altra banda, La Unió també acull aquest dimarts una xerrada sobre la temàtica (20h).
 
Altres actes
Montcada Aqua també participarà a la Marató amb sessions d’aquagim i zumba solidaris, que tindran lloc aquest dissabte a les 9.15h i de 10.30 a 12.30h, respectivament. D’altra banda, el Casal de Gent Gran de Montcada, ubicat al parc Salvador Allende, farà aquest dijous una conferència sobre les malalties infeccioses i un bingo. Enguany, també s’ha adherit a la causa solidària de la televisió catalana la Residència de Terra Nostra, que organitzarà aquest divendres un mercat d’articles confeccionats per les persones usuàries, a partir de les 16h. 
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari