L’entitat sociolaboral Andròmines celebra el seu 25è aniversari aquest any

El programa ha començat aquest mes amb tres tallers sobre economia domèstica, reciclatge i confecció de disfresses

Unes 10.000 persones s’han beneficiat dels programes de formació, inserció i educació ambiental impulsats per Andròmines al llarg dels 25 anys de vida de l'entitat sociolaboral
Sílvia Alquézar
L’associació sociolaboral Andròmines, que gestiona la Deixalleria de Montcada, celebrarà durant el 2018 el seu 25è aniversari amb un programa d’activitats que té per objectiu difondre els valors de l’economia social. Aquest mes de gener hi ha previstes tres propostes. El programa va començar el 22 de gener amb un taller d'economia domèstica, que es tornarà a repetir el dia 29, de 15 a 17.30h. D’altra banda, coincidint amb el Dia Internacional de l’Educació Ambiental, Andròmines organitza el dia 26 un taller de reciclatge de roba i complements. L’endemà, l’entitat farà un taller  de confecció de disfresses i complements amb material reciclat. Les formacions s es faran a la nau de reciclatge de la Deixalleria, situada al polígon de la Ferreria. Les persones interessades es poden inscriure enviant un correu electrònic a l’adreça [email protected].
 
 Al llarg d’aquest quart de segle de vida al municipi, prop de 10.000 persones s’han beneficiat dels programes de formació, inserció i educació ambiental impulsats per Andròmines. A més, un total de 811 persones han realitzat un procés d’inserció sociolaboral a través de la recollida, selecció i reutilització dels residus. El 2017, l’entitat va crear l’empresa d’inserció laboral Eines Assolides, que gestiona la Deixalleria i la Minidexalleries.
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari