El nou magatzem d’aliments de Càritas Montcada s’inaugura aquest dissabte

La nova seu es troba a un local del Pla d’en Coll cedit per l’Ajuntament per fer el projecte, finançat per la Fundació Mossèn Josep Espinasa

El nou magatzem d’aliments de Càritas Montcada, ubicat al número 11 del carrer Alacant del Pla d’en Coll, s’inaugurarà el pròxim 24 de febrer (12h) amb la descoberta d’una placa i el bateig del nou equipament per part del vicari episcopal de la diòcesi de Terrassa, Juan Carlos Montserrat, i del president de Càritas Montcada, el mossèn Jaume Casas. A l’acte, també hi ha prevista l’assistència d’una delegació municipal encapçalada per l’alcaldessa de Montcada, Laura Campos (ICV-EUiA). 
 
L’equipament. La nova seu de Càritas Montcada està situada als baixos d’un local de titularitat municipal cedit per l’Ajuntament per dur a terme el projecte, que ha finançat la Fundació Mossèn Josep Espinasa amb una aportació de 260.000 euros. L’equipament, al qual s’accedeix per la plaça Joan Fuster, disposa d’una superfície d’uns 400 m2, destinats al magatzem i  altres espais com la zona de recepció i la de classificació dels aliments, entre d’altres. Una de les principals millores respecte les instal·lacions que Càritas té actualment a la Font Pudenta és que hi haurà la possibilitat de guardar i lliurar aliments frescos, ja que el local disposa d’una cambra frigorífica. El departament municipal d’Urbanisme va redactar el projecte d’obres, que ha executat l’empresa Maheco.
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari