L’OMIC farà difusió del seus serveis amb motiu del Dia del Consumidor

L’Oficina instal·larà aquest dimecres un estand al mercat setmanal de Montcada

L’Oficina Municipal d’Atenció a les persones Consumidores (OMIC) instal·larà un estand al mercat setmanal del centre de Montcada, de 10 a 13h, per fer difusió dels seus serveis en el marc del Dia Internacional del Consumidor, que es commemora l’endemà. 

 

L’any passat, l’OMIC va atendre un total de 1.727 persones i va gestionar 237 expedients de reclamació, dels quals va resoldre favorablement un 43% dels casos i en va derivar a d’altres organismes competents un 16%. La temàtica que més consultes va generar va ser la relacionada amb les reclamacions a entitats bancàries com les clàusules sol i els préstecs hipotecaris, amb l’atenció de 211 casos fins al mes de setembre. A partir d’aquesta dat, el consistori va posar en marxa un servei especialitzar d’assessorament jurídic per atendre aquesta tipologia de consultes.

 

L’OMIC està situada a la planta baixa de l’Ajuntament i el seu horari és dilluns, dimecres, dijous i divendres, de 9 a 14h, i dimarts de 10 a 13h i de 15 a 18h. El telèfon de contacte és el 935 726 474 i l’adreça electrònica és [email protected].

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari