L’alumnat i el professorat afectat pel trasllat del cicle sanitari es tancarà al centre la nit de divendres a dissabte

Divendres a la tarda també faran una manifestació que començarà a l’institut i acabarà davant de la Casa de la Vila

L'última mobilització dels alumnes i professors afectats pel trasllat del cicle sanitari va ser el 21 de març davant de la seu del Departament d'Ensenyament, a Barcelona
Laura Grau
La comunitat educativa del municipi té previstes noves accions després que els Serveis Territorials d’Ensenyament de la Generalitat al Vallès Occidental no hagi fet marxa enrera en la decisió de traslladar a Terrassa el cicle de Documentació Sanitària que s’imparteix a l’INS La Ferreria. L’assemblea d’alumnat i professorat afectat organitza aquesta nit una tancada al centre educatiu. Els actes de protesta començaran amb una manifestació que sortirà de l’institut les 18.30h i acabarà davant de la Casa de la Vila. A les 21h, hi ha previst un sopar a l’institut i, a les 22h, tindrà lloc un assaig del grup de batucada dels Diables de Can Sant Joan. Demà a les 11h hi haurà un concert de rock a càrrec del grup Athypical i activitats esportives.
 
L’última mobilització va tenir lloc el 21 de març davant del Departament d’Ensenyament a Barcelona, amb la participació d’una setantena de persones entre representants dels sindicats CCOO i USTEC, el professorat, l’Ampa i el govern municipal. L’acció es va fer coincidint amb una reunió de la Mesa Sectorial on els sindicats van fer arribar la reivindicació montcadenca. 
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari