La Ferreria no es resigna a perdre el cicle de Documentació Sanitària

Els alumnes es tornen a mobilitzar, mentre la regidora d’Educació demana una nova reunió amb representants de la Generalitat perquè revisin aquesta decisió

Els estudiants han llegit un manifest reclamant que el cicle continuï a l'INS La Ferreria
Pilar Abián
La manifestació ha sortit des de l'INS La Ferreria i ha arribat fins a la Casa de la Vila
Una trentena de persones, entre alumnat i professorat de l'INS La Ferreria,  va passar la nit de divendres al centre en protesta per la decisió dels Serveis Territorials d’Ensenyament de la Generalitat de traslladar a Terrassa el cicle de Documentació Sanitària que s’hi imparteix des de fa 12 anys. Prèviament, a la tarda, poc abans de les 19h, prop d'un centenar de membres de la comunitat educativa van participar en una manifestació que va sortir des de l'institut fins arribar a la Casa de la Vila on es va fer la lectura d'un manifest titulat 'L'educació no es toca'. El document recull la indignació de l'alumnat pel fet que el cicle no es mantingui a Montcada, en un centre que valoren pel seu alt nivell i per estar ben comunicat, i titlla d'incoherent l'argument de redistribució de l'oferta que fa la Generalitat tenint en compte que s'han obert altres cicles a la comarca.
La regidora d'Educació, Jessica Segovia (ICV-EUiA), present a l'acte de protesta, va aprofitar per anunciar que el proper 8 de maig l'Ajuntament ha estat convocat a una nova reunió amb Antoni Massegú, director general de centres públics del departament d'Ensenyament de la Generalitat i amb la responsable dels Serveis Territorials, Carme Vigués, per tornar a parlar sobre el polèmic trasllat del cicle. També hi va intervenir l'alcaldessa, l'ecosocialista Laura Campos, qui va animar els estudiants i professors a seguir lluitant i ha expressat el compromís del consistori d'estar al seu costat en defensa de les seves reivindicacions.

La de divendres ha estat la quarta mobilització que ha fet la comunitat educativa de l'INS La Ferreria i va comptar amb l'assistència de representants dels sindicats CCOO i USTEC i de l'Ampa. 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari