Nova edició de la Fira de Comerç Just

L’acte central ha estat la mostra d’activitats d’economia alternativa que s’ha fet davant La Salle aquest dissabte

Voluntaris de la Creu Roja, davant la seva parada
Pilar Abián
Representants de la Casa Amaziga que promou aquesta cultura africana

La fira, feta en el marc de la Festa Major de Montcada i Reixac 2018, ha estat l'acte central de les activitats sobre el comerç just i la banca ètica que enguany organitza l'Ajuntament per fer difusió d'aquest tipus d'activitat econòmica alternativa. El programa va començar aquest dijous amb una visita a la fàbrica de cafè de Terrassa.

De 10 a 14 h i amb la col·laboració de la Biblioteca Elisenda, s'han fet jocs de gran format, de taula, el taller 'Just o injust, tria la teva aventura', un contacontes, una exposició, tallers de xapes, crispetes i hi ha hagut una haima amb te i venda de productes de comerç just. Les entitats que hi han participat han estat Creu Roja, Aldees Infantils, Setem, Casa Amaziga i Montcada Solidària. A les 18 h haurà l'espectacle 'Karibú', produït per Carles Cuberes.

 

Més activitats

Una altra de les propostes en el marc d'aquest programa és un taller de cacau de comerç just, que tindrà lloc el 24 de maig al Centre Cívic La Ribera (Llevant, 10) i el 31, al Casal de la Mina. L'activitat és gratuïta i en ambdós casos, de 17.30 a 18.30 h. Per fer la inscripció cal adreçar-se directament a l'equipament on es vol fer el taller. El 30 de maig hi haurà un taller gratuït de cafè de comerç just al Centre Cívic l'Alzina, de 18.30 a 19.30 h. Durant maig i juny hi haurà quatre tallers de teatre al Centre Obert Can Sant Joan i amb alumnes de quart d'ESO de les escoles la Salle i Ginesta.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari