Canvis al front de l’Associació de Comerciants de Can Sant Joan

Pepi López és la nova presidenta en substitució de Rafa Domínguez, qui ha estat al càrrec durant els darrers 15 anys

La presidenta, quarta per la dreta, amb el seu predecessor, la regidora de Comerç i Turisme i els membres de la seva junta
Premsa Ajuntament

Pepi López, propietària d’una botiga d’animals instaurada al barri ara fa 6 anys, és la nova presidenta del’Associació de Comerciants de Can Sant Joan en substitució de Rafa Domínguez, qui ha estat al càrrec durant els darrers 15. “Aquesta és la primera vegada que hi ha una dona al front de l’entitat i espero no decebre”, ha dit López tot destacant que la junta està formada per gent majoritàriament jove, molt motivada i amb ganes d’engegar nous projectes. “Mantindrem tot allò que funciona perquè fins ara s’ha fet molt bona feina, sobretot gràcies al lideratge de Rafa que seguirà amb nosaltres per aportar la seva experiencia”, ha manifestat la nova presidenta de l’entitat.

L’Associació de Comerciants de Can Sant Joan és una de les més antigues del municipi i compta amb una quarantena de socis. L’entitat organitza anualment la Fira del Comerç i d’Artesania així com concursos per promoure el comerç, especialment al Nadal. “Can Sant Joan és un barri amb molta vida, tot i així tenim la intenció d’organitzar noves activitats per atraure públic d’altres punts del municipi”, ha avançat López, sense entrar en detall. La nova presidenta i la seva junta ja han tingut una primera trobada amb la regidora de Comerç i Turisme, Montse Ribera (ERC), després del seu nomenament.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari