Dos alumnes de l’escola Font Freda, guardonats al concurs de dibuix dels Premis ‘Descobreix el riu’

Lucía Martín ha guanyat el primer premi del cicle inicial i Vicente López, un accèsit

Lucía Martín (primera per la dreta, davant) i Vicente López (segon per l'esquerra, davant) van recollir els premis del Consorci del Besòs aquest dijous
Consorci del Besòs-Tordera

Dos alumnes de cicle inicial de l’escola Font Freda han estat guardonats a la segona edició dels Premis ‘Descobreix el riu’, convocats pel Consorci del Besòs-Tordera, que consten d’un concurs de fotografia adreçat a alumnes d’ESO i un altre de dibuix per a estudiants de primària. Lucía Martín ha obtingut el primer premi del cicle inicial, dotat amb un diploma, un xec regal valorat en 100 euros per a la compra de llibres i material escolar i una estada gratuïta de 3 dies de colònies d’estiu. D’altra banda, Vicente López ha guanyat un dels dos accèssits a la mateixa categoria, que consisteix en un diploma i un xec regal de 50 euros.

En aquesta segona edició, els infants havien de dibuixar un tòtil. El lliurament de premis va tenir lloc aquest dijous a la sala d’actes del Consorci. El concurs de dibuix ha comptat amb la participació de més de 400 treballs, realitzats pels alumnes que han participat en algunes de les activitats del programa educatiu del Consorci durant el curs passat. Els centres educatius de tots els estudiants guardonats han rebut xecs regals per a la compra de material pels mateixos imports que els seus alumnes. El president del Consorci,Joan Vila, va inaugurar l’acte destacant “la importància de la implicació de famílies i escoles per aconseguir que nens i nenes coneguin que cal preservar els entorns fluvials i el medi ambient”.

Seccions:

Deixa un comentari