Nova temporada dels Espais de Salut

El programa comença el 18 d’octubre amb un taller de risoteràpia al CC La Ribera i un altre sobre alimentació al Casal de la Mina

La Xarxa d’Equipaments, amb la col·laboració de l’equip professional de l’atenció primària de Montcada i Reixac i de la Creu Roja, organitza durant els mesos d'octubre i novembre una nova edició del cicle 'Espais de salut'. El primer acte serà un taller de risoteràpia al Centre Cívic La Ribera (Llevant, 10), a les 17 h, el 18 d'octubre. El mateix dia, el Casal de Gent Gran Casa de la Mina acollirà un taller per conèixer les propietats dels aliments, al càrrec del tècnic en nutrició Miquel Albaiceta (17.30 h). El dia 25, a La Ribera, es farà un taller de primers auxilis i atenció a la llar, a càrrec de Creu Roja (17 h).
 
Ja al novembre, el dia 9 l'equip d'atenció primària (EAP) de Montcada i Reixac oferirà una xerrada sobre el bon ús dels medicaments, al Casal de la Mina (17.30 h). El 21 de novembre, a les 18 h, la llevadora de l'Assir Sant Andreu Fina Serrat parlarà al Centre Cívic Can Cuiàs (Geranis, sn) de la sexualitat en dones a partir dels 50 anys. Sobre aquest tema, Creu Roja farà una conferència amb el nom 'Sexualitat per a tothom', el dia 27 de novembre, a les 17.30 h, a La Ribera. El cicle acabarà el 29 de novembre, amb una xerrada a La Ribera sobre la salut emocional de les dones, a càrrec de l'EAP. Les activitats són gratuïtes i per a més informació, consulteu directament els equipaments.
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari