La Pink Run tanca les inscripcions amb totes les places exhaurides

Les samarretes de la prova s’han d’anar a recollir dissabte a Montcada Aqua, de 14 a 20h

La II Pink Run MiR va recollir 12.000 euros, que es van lliurar al Departament d'investigació oncològica de la Vall d'Hebron
Laura Grau
La Pink Run va recollir l'any passat 12.000 euros
L’entitat Sin teta hay paraíso ha tancat les inscripcions per a la tercera edició de la cursa-caminada solidària Pink Run MiR, que tindrà lloc el 21 d’octubre, amb totes les places exhaurides. “Estem molt contentes perquè hem arribat a les 1.200 persones inscrites”, ha comentat Manuela Muñoz, de l’entitat local, que treballa per ajudar les dones amb càncer de mama. Els diners recollits es lliuraran al departament d’oncologia de l’hospital de la Vall d’Hebron, que invertirà l’aportació econòmica en la investigació de la biòpsia líquida en sang, la prova que permet determinar el tipus de tumor amb només una anàlisi. 
 
La cursa, de 3 quilòmetres, començarà davant del pavelló Miquel Poblet, a les 10.30h. Mitja hora abans hi haurà una sessió de zumba a càrrec dels monitors Jesús Claramón i Giovanna Hervás. L’esdeveniment compta amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Joventut Atlètica Montcada. La prova comptarà amb assistència de l’adjunt a gerència de l’Hospital de la Vall d’Hebron-Institut d’Oncologia, Sergi Cuadrado, i els oncòlegs Marta Capelán i Santiago Escrivà, a més de les autoritats municipals. En acabar la cursa, es farà entrega dels premis als tres primers classificats en la categoria masculí i femení i es lliurarà un xec amb els diners recaptat en la iniciativa. Les samarretes de la cursa es podran recollir el dia 20, de 14 a 20h, a Montcada Aqua. 
L’any passat, la Pink Run va aplegar més de 1.500 persones i va recollir 12.000 euros. 
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari