Exhaurides les entrades per al festival de La Marató al Teatre Municipal

L’Ajuntament proposa que els espectadors que només vulguin veure una de les actuacions, deixin l’entrada a taquilla quan sortin de la sala perquè pugui tornar a ser venuda

El Teatre Municipal va acollir l'any passat per primera vegada el festival solidari amb motiu de la Marató de TV3
Sílvia Alquézar
El festival per la Marató de TV3 l'organitzen l'Ajuntament i La Unió de Mas Rampinyo
Les entrades per al festival de La Marató que es farà diumenge al matí al Teatre Municipal s'han exhaurit. Tenint en compte que hi ha persones que se n’han quedat sense i que la gran majoria només volen veure l’actuació de l’escola o entitat en què participen els seus familiars, l’Ajuntament ha decidit aplicar un sistema rotatori de venda d’entrades, de manera que el públic deixi el tiquet a la taquilla quan sorti de la sala perquè pugui tornar a ser venut a un altre espectador. Amb aquesta mesura, es podrà augmentar la recaptació i alhora garantir l’accés de totes les persones interessades.
El festival, que començarà a les 11h, l'organitzen conjuntament La Unió de Mas Rampinyo i l’Ajuntament per segon any consecutiu. Prèviament, a les 10h, a l’àgora de Montcada Aqua hi haurà una masterclass de zumba, a 3 euros, per a la qual cal inscripció prèvia, a La Unió de Mas Rampinyo. El grup de dones de l’entitat també instal·larà una paradeta amb manualitats. El festival començarà a les 11h i comptarà amb la participació de diferents entitats i grups del municipi: Grisdance, Escola de Dansa JYM’S, Escola de Dansa Eva Nieto, Cirqs Dance Studio, Club de Ball Esportiu Endansa, Club Gimnàstic La Unió, Grup Dansa Jazz Susana Arévalo de La Unió, Emma Altadill, Casal Gent Gran de Montcada i Reixac i Grup Combo de l’Aula de Música de l’Ajuntament de Montcada i Reixac. 
 
Montcada i Reixac també organitza altres iniciatives amb motiu de la Marató. El doctor en Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina Jofre Güell va oferir una xerrada sobre el càncer a la Biblioteca Elisenda. El dia 30, el Casal Cívic de Montcada i Reixac va acollir una altra conferència sobre aquesta malaltia. El 12 de desembre, les persones usuàries de la Residència Santa Maria faran un taller d’ornaments de Nadal, la venda dels quals serviran per recaptar fons per a la Marató.
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari