Carlos Esteban guanya el concurs de logotip ‘Ciutat amiga amb la gent gran’

El veredicte es va donar a conèixer aquest dijous en el marc de la festa de benvinguda al Nadal del Casal de la Mina

Logotip guanyador del concurs 'Montcada, ciutat amiga amb la gent gran'
El CAsal de la Mina va donar la benvinguda al Nadal aquest dijous amb la presència de les autoritats

Carlos Esteban, de Barcelona és el guanyador del concurs del logotip que identificarà el projecte ‘Montcada, ciutat amiga amb la gent gran’, que té per objectiu impulsar polítiques d'envelliment actiu i adaptar l'entorn i els serveis perquè les persones grans visquin amb seguretat, de forma saludable i participin en el dia a dia del municipi. El veredicte es va donar a conèixer aquest dijous en el marc de la festa de benvinguda al Nadal organitzada al Casal de la Mina. El certamen està dotat amb 500 euros i ha comptat amb la participació de set treballs.

El logotip premiat busca la simplicitat a l’hora d’intentar crear un símbol capaç de representar un gest amistós i de complicitat amb la ciutadania a través d’un major de 60 anys (>60) que somriu i a la vegada pica l’ullet, aportant les habilitats pròpies del llenguatge de les emoticones textuals. Els logotips presentats es poden visitar al Casal fins al 31 de gener.

La festa també va incloure l’homenatge a les persones sòcies del Casal que aquest any han fet 90 anys: Domingo Julve, Bartolomé Maristany, Miguel Carrasco,  Francisco Carvajal, Sinforiano Ávila, Eduardo Lorido, Nicolasa Camacho, Elvira Fernández, Lucía Ortega, María Antonia López, Margarita Iranzo i Rafael Álamo, que van rebre una planta de Nadal i una postal de l'Ajuntament, de mans de l'alcaldessa, Laura Campos (ICV-EUiA), la presidenta de l'Àrea Social, Mar Sempere (Círculo), i la regidora de Ciutadania, Mónica Martínez (ICV-EUiA). El president de l'associació del Casal, Andrés Miranda, també va els va atorgar un obsequi. La celebració va comptar amb la tradicional encesa del pessebre i les actuacions de la coral del Casal i el grup de playback del Casal.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari