Èxit de la campanya de recollida de joguines organitzada per l’UB MiR

El club de bàsquet, amb el suport d’entitats i establiments locals, ha batut el rècord de donacions amb prop de 1.400 regals

L'UB MiR ha batut el rècord de joguines recollides de la campanya solidària
UB MiR

La campanya de recollida de joguines organitzada per l’UB MiR ha estat un èxit. El club de bàsquet, amb el suport d’entitats i establiments locals, ha recollit prop de 1.400 joguines, adreçades als infants de famílies vulnerables de la ciutat. "Estem molt agraïts a la ciutadania pel seu suport perquè enguany s’ha batut el rècord de donacions", ha comentat el president de l’entitat, Carles Vilalta. Les joguines es reparteixen entre els infants de les famílies vulnerables de la ciutat.

L’UB MiR s’ha fet càrrec de l’11a edició agafant el relleu la Penya Blanc-i-blava de Montcada i Reixac que ha impulsat aquesta iniciativa solidària durant els últims 10 anys. Els establiments col·laboradors han estat el Bar Punto de Encuentro, el Bar Peña, la Ferreteria Montcada. La campanya també ha comptat amb la participació del Futbol Base Montcada. En aquesta edició també col·labora l'Ajuntament de Montcada, que s'ha fet càrrec de les joguines per repartir-les entre les famílies.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari