L’Ajuntament inicia una nova campanya contra les violències masclistes

La iniciativa inclou un procés participatiu per escollir els missatges que formaran part de les accions de sensibilització contra aquesta xacra social

'Digues la teva contra les violències masclistes' és la nova campanya que posarà en marxa l'Ajuntament
Sílvia Alquézar
La campanya pretén conscienciar la ciutadania contra les violències masclistes
L’Ajuntament posa en marxa un procés participatiu per escollir les quatre frases més votades que formaran part d’una campanya de sensibilització contra les violències de gènere amb el lema ‘Digues la teva contra les violències masclistes’. Els missatges es podran presentar a través del portal Montcada Participa o el seu aplicatiu mòbil –cal estar registrat a la plataforma– o presencialment a diversos equipaments municipals com l’Ajuntament, els centres cívics de Can Cuiàs, Terra Nostra i la Ribera, les dues biblioteques municipals i el Casal de la Gent Gran Casa de la Mina. 
 
El procés participatiu s’adreça a entitats i persones majors de 16 anys empadronades al municipi i cada participant podrà presentar un màxim de 6 frases. Els missatges han de ser clars, sintètics i breus i han de fer referència o estar relacionats amb qualsevol tipus de violència masclista i vinculats amb l’àmbit de la prevenció i la sensibilització per erradicar la problemàtica. L’extensió màxima serà aproximadament de 10 paraules (60 caracters amb espais inclosos). Les propostes es poden fer en qualsevol idioma, tot i que quan no es facin en alguna de les llengües cooficials de Catalunya serà necessari acompanyar-les d’una traducció al castellà o català. 
 
La ciutadania i les associacions disposaran des del 21 de gener fins al 3 de febrer per lliurar les seves propostes. Les frases seran valorades per una comissió, que estarà formada per persones tècniques de l’Àrea Social de l’Ajuntament, dones dels grups de dones del municipi i professionals de l’àmbit de la comunicació. La fase de votació popular tindrà lloc entre el 7 i el 21 de febrer. Les quatre frases guanyadores es donaran a conèixer el dia 27 i seran publicades a les xarxes socials municipals i durant el mes de març als Objectes Publicitaris Il·luminats de la ciutat i en altres formats com cartells i fulls de mà.
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari