Lilian Guillermina Rosales guanya el concurs de cartells del 8 de març

El jurat ha atorgat dos accèssits a Carolina Ángel, de Montcada, i Júlia Nonell, de Ripollet. El 21 de febrer s’inaugurarà al Kursaal la mostra amb totes les obres presentades

Cartell guanyador del concurs amb motiu del 8 de març del 2019

Lilian Guillermina Rosales, de Tarragona, ha guanyat el quart concurs de cartells que convoca l'Ajuntament per tal de triar la imatge promocional del programa a Montcada i Reixac del Dia Internacional de les Dones. L'obra és una versió de la mítica fotografia 'Esmorzar sobre un gratacels', protagonitzada en aquest cas per dones d'edats, professions i estils diferents que seuen al damunt d'una biga, però en comptes de Nova York, tenen Montcada i Reixac als seus peus. El primer premi del certamen està valorat en 450 euros.

El jurat del concurs l'han integrat representants dels departaments municipals de  Polítiques d'Igualtat, Ciutadania, Cultura i Patrimoni i Comunicació i de les entitats de dones del municipi. El jurat ha decidit atorgar dos accèssits, valorats en 300 euros cadascun, a altres dues obres del total de 14 presentades. El primer accèssit ha recaigut en Carolina Ángel, de Montcada i Reixac, i el segon, en Júlia Nonell, de Ripollet. L'acte oficial de lliurament dels premis tindrà lloc el 21 de febrer (19.30h), en el marc de la inauguració de l'exposició sobre el 8M a Montcada i Reixac que es podrà visitar al Kursaal fins al 22 de març, que inclourà també els microrelats presentats a la cinquena edició del certamen 'Dones veu a les dones?' i l'exposició itinerant 'Cap més sabata vermella', elaborada dels grups de dones del municipi amb motiu de la commemoració del 25N del 2018.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari