La Mostra d’Ensenyament arrenca amb una xerrada sobre les sortides laborals

L’organitza la Regidoria d’Educació, Infància i Joventut aquesta tarda a la Casa de la Vila

La Mostra d'Ensenyament es farà del 25 de març al 12 d'abril a Can Tauler
Montcada Comunicació
L'Espai Jove Can Tauler es troba al carrer Balmes
‘Què té sortida per al meu fill o filla?’ és el títol de la xerrada que obrirà la Mostra d’Ensenyament que organitza la Regidoria d’Educació, Infància i Joventut entre el 25 de març i el 12 d’abril. El taller s’adreça a les famílies i tindrà lloc a la Casa de la Vila (19h). L’objectiu de l’activitat és trencar els estereotips i prejudicis sobre les possibles sortides laborals. Amb la millor de les intencions, hi ha pares i mares que guien la decisió sobre els estudis que els fills i filles han de cursar basats en generalitzacions o la manca de coneixement sobre els principals indicadors d’ocupabilitat.
 
La resta d’activitats del programa es desenvoluparan a l’Espai Jove Can Tauler. Hi haurà un espai d’orientació personalitzada, els dimarts i dijous, de 17 a 20h, i un altre d’autoconsulta d’oferta d’estudis, de dilluns a divendres, de 17 a 20h. La cloenda de la Mostra se celebrarà el 12 d’abril amb una tarda d’activitats que començarà amb una xerrada titulada ‘Identifica i entrena les teves competències’, a càrrec de l’entitat Fem Pedagogia, que treballa per generar oportunitats d’aprenentatge per a una vida digna per a tothom i per reduir les barreres socials, laborals o educatives que ho impedeixen.  Al taller es parlarà del perfil de professionals més sol·licitats per les empreses, com les persones versàtils coneixedores del context i de sí mateixes. Al mercat laboral d’avui en dia es valoren les competències transversals  com la comunicació, la disposició a l’aprenentatge i l’adaptabilitat,  a més de l’anglès i els coneixements informàtics i en xarxes socials. 
 
En el marc de la cloenda, també es farà un taller de fusteria, durant el qual es dissenyaran i es construiran els tamborets de l’estudi de gravació, amb la cooperativa d’arquitectura Voltes; un de maquillatge i caracterització professional i un espai científic per a la creació d’un microscopi per al mòbil, que durà a terme l’entitat ecologista La Horda de Montcada i Reixac. Les tres activitats començaran a les 18h. Durant tota la tarda hi haurà micro obert i música. 
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari