Can Sant Joan debatrà aquest cap de setmana sobre el barri

En el marc de la Fira d’Artesania i del Comerç, diversos col·lectius organitzen un espai de converses

Amb el nom ‘Un barri fet per totes’, en el marc de la Fira d'Artesania i del Comerç de Can Sant Joan, hi ha previst un espai de converses impulsat per diversos col·lectius del municipi. El Servei Local de Català organitzarà el divendres 14 de juny converses rotatives de tres minuts en català i en format parella a l’establiment Montcata Vins  (11.30h).
 
L’endemà, hi haurà diàlegs espontanis a la plaça Nicaragua, d'11 a 13h, a càrrec de Joves per la Diversitat, en què els participants podran reflexionar sobre aspectes com la diversitat cultural, de gènere o d’orientació sexual, alhora que es combatran rumors per fomentar la igualtat.
 
I diumenge es farà a la plaça Nicaragua una taula rodona amb el títol ‘Construint el barri entre totes’, organitzada per l’AV del barri, l’escola El Viver, La Perifèrica i Tata Inti (11h) . Hi intervindran representants de la Xarxa Antirumors de Montcada i de la plataforma Transforma’t de Bon Pastor; Abdellah Ihmadi, de la Casa Amaziga; i Meriem Jerraf, de la Taula Activa de la Ribera.
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari