Tres infants sahrauís passaran l’estiu amb famílies de Montcada i Reixac

La benvinguda oficial a càrrec de l’Ajuntament tindrà lloc el 16 de juliol a la plaça Joan Fuster

Els infants sahrauís han arribat a Catalunya a principi de juliol per passar l'estiu en el marc del projecte 'Vacances en pau'
Arxiu/Mireia Sanz
Els infants sahrauís van arribar a Catalunya a principi de juliol

Tres infants sahrauís, dos nens i una nena de 12 anys, han arribat a Montcada i Reixac i passaran l’estiu amb famílies d’acollida, en el marc del projecte ‘Vacances en pau’, gestionat per l’Ajuntament i Montcada Solidària. La benvinguda oficial als infants a càrrec de l’Ajuntament tindrà lloc el 16 de juliol a la plaça Joan Fuster, al Pla d’en Coll (18h). Aprofitant el programa Juliol a les places, hi haurà una activitat lúdica amb inflables i tobogans d’aigua i la narració ‘Llegendes d’aquí i d’allà’, amb la col·laboració de Montcada Solidària. A la festa s’han convidat infants sahrauís que passaran l’estiu a Catalunya i que conviuran amb famílies d’altres poblacions.

Dos dels infants sahrauís participaran al Casal d’Estiu esportiu i un altre, al que es fa a l’escola Mitja Costa. A mitjan de mes, tots tres passaran per la consulta mèdica, amb visita a pediatria, odontologia i revisió de vacunes. L’Ajuntament ha proposat a les famílies diverses activitats; una visita al Camp Nou i al Museu de l’FC Barcelona, al Museu Arqueològic de Catalunya, al CosmoCaixa i a l’Aquàrium de Barcelona, així com jornades lúdiques a Illa Fantasia, el Tibidabo i Port Aventura.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari